ניסאן אקס טרייל הדור השלישי בישראל. בשונה מהדגמים הקודמים, ניסאן ויתרו על מנועי הבנזין הגדולים ועברו למנוע טורבו-דיזל בנפח 1.6 ליטר, תיבת הילוכים רציפה והנעה קדמית בלבד. ניסאן אקס טרייל הוא למעשה במשבצת הקרוסאובר-משפחתי בגודל בינוני עם שבעה מושבים. המרווח לנוסעים מעולה. בדומה לקשקאי המקביל, גם האקס טרייל מגיע כשהוא מצוייד באבזור בטיחותי עשיר ואיכותי, במיוחד בגרסת טקנה הבכירה. באותה קטגוריה עם המיצובישי אאוטלנדר, אך מציע מגוון אבזור ובטיחות עשיר יותר ומחיר אטרטיבי יותר לג’יפוני שבעה מקומות.
ניסאן אקס טרייל רכב כבישטח, משפחתי, מרווח ונוח.
ניסאן אקס טרייל הוא רכב ותיק והעיצוב החיצוני שלו הוא נוסחה מנצחת ואת זה אפשר להבין בין היתר מהפופולריות הגדולה שלו בכבישי ארצנו. מתיחת הפנים שהאקס טרייל עבר דומה מאוד לשינויים שרכבים אחרים של ניסאן עברו. חזית הרכב קיבלה טאצ’ רציני יותר עם יחידות תאורה חדשות שבחלק מהגרסאות מגיעות עם פנסי לדים, גריל חדש עם נוכחות גדולה ופגושים חדשים. האקס טרייל גדל במידות שלו והפך לרכב עם יותר נוכחות אפילו ממה שהוא היה, כאשר המידות עומדות בגרסאות ה- 7 וה- 5 מושבים על אורך של 469 ס”מ, רוחב 182 ס”מ, גובה 170 ס”מ ובסיס גלגלים 270.5 ס”מ.
העיצוב הפנימי של הניסאן אקס טרייל תמיד היה מוצלח. לאקס טרייל החדש הכניסו כמה שיפורים בעיצוב הפנימי שהופכים אותו להרבה יותר אטרקטיבי ממה שהוא היה פעם. בין היתר תוכלו למצוא בו גלגל הגה חדש, גג זכוכית פנורמי יוקרתי, מערכת מולטימדיה מעולה וריפודי עור בגרסאות מסוימות. אפילו מוט ההילוכים מרופד בעור, מה שנותן תחושה באמת איכותית ומושקעת.
העיצוב השחור עם הנגיעות המטאליות, שמאפיין את פנים הרכב בגרסאות המתקדמות יותר, יוצר האווירה רצינית ולא ילדותית, יוקרתית. אך מי שרוצה פנים רכב בצבעים קצת יותר מיוחדים, יכול להזמין את האקס טרייל עם ריפודי עור בצבע חום “קאמל” שהופכים את התא הפנימי ליותר מיוחד, למי שחפץ בכך.לוח המחוונים של האקס טרייל גם הוא מציג טאצ’ מודרני עם צג מידע ברור להבנה על כל מערכות הרכב.
ניסאן אקס טרייל החדש מגיע עם שני מנועים. המנוע הראשון הוא מנוע טורבו בנזין 1.3 ליטר עם 160 כוחות סוס, 5500 סל”ד להספק מרבי, מומנט מרבי 27.5 קג”מ ב- 1800 סל”ד, תאוצה מ- 0 ל- 100 ב- 11.5 שניות, מהירות מרבית 198 קמ”ש, צריכת דלק ממוצעת 15.8 ליטר לקילומטר ודרגת זיהום 14. המנוע השני הוא מנוע טורבו דיזל 1.7 ליטר עם 150 כוחות סוס, 4600 סל”ד להספק מרבי, מומנט מרבי 34.6 קג”מ ב- 1750 סל”ד, תאוצה מ- 0 ל- 100 ב- 12.7 שניות, מהירות מרבית 190 קמ”ש, צריכת דלק ממוצעת 17.5 קילומטר לליטר ודרגת זיהום 15.
חברת ניו קאר ליס בעלת ניסיון רלוונטי, תנאי מימון נוחים ושירות אמין בתחום רכישת רכב בתנאים מצוינים.
צרו עמנו קשר בטלפון 077-6707878 או השאירו פרטים באתר